Een nieuw kunstgebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Voor een nieuwe kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.

Implantaten en tandheelkunde

Implanteren en tandheelkundige mogelijk op afspraak op onze praktijk in samenwerking met Dhr. Rox van de Rietgors mondzorg praktijk

Reparatie nodig, bel direct

Beide praktijken in Haarlem en Ijmuiden van Tandprotheticus Fred van der Linde beschikken over een eigen spoedreparatieservice!

Afspraak maken

Indien uw kunstgebit kapot is kunt u bellen of direct langskomen. Wanneer u eerst een afspraak maakt kunt u er op wachten tot de prothese weer gerepareerd is.


Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Bij Tandprotheticus Fred van der Linde beschouwen wij dit als een waar kunstwerk. Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Heeft u een kunstgebit en blijft deze niet goed zitten? Tandprothetische praktijk van Fred van der Linde kan u, dankzij onze technieken in tandheelkunde in Haarlem, de oplossing bieden: een kunstgebit op implantaten.  Gun uzelf een gebit om in te lijsten en de oplossing, die pijn en ongemakken verhelpt.

Bent u zoek naar een deskundig adres in tandheelkunde in Haarlem, waar u ook terecht kunt voor implantaten? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bij Tandprothtische prakijk van Fred van der Linde bent u dan ook verzekerd van:

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in tandheelkunde;
  • Wij bieden snelle service tegen scherpe tarieven;
  • Zowel voor een nieuw kunstgebit als implantaten;
  • Wij bieden 2 jaar garantie op nieuwe prothesen.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden met onze implantaten in Haarlem? Of wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling in tandheelkunde in onze praktijk in Haarlem? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 023 – 532 19 72.

Onze praktijk in tandheelkunde in Haarlem is te vinden aan de Parklaan 88.  Tevens zijn wij gevestigd in IJmuiden aan de Planetenweg 52.

Wanneer worden implantaten in Haarlem toegepast?

Implantaten worden vaak geplaatst als het maken van een kunstgebit niet de gewenste resultaten oplevert. Bijvoorbeeld wanneer u klachten krijgt of blijft houden. Bij langdurig dragen van een kunstgebit blijft met name de onderkaak slinken. Hierdoor gaat het kunstgebit steeds losser zitten, waardoor deze over het tandvlees schuift. Dit kan irritante en pijnlijke klachten veroorzaken.

Bij onze tandheelkunde in Haarlem is het standaard dat u op een controlebezoek komt bij onze tandprotheticus. Tijdens dit bezoek zal er beoordeeld worden of vervanging, aanpassing of plaatsen van implantaten noodzakelijk is.

Direct afspraak maken voor onze tandheelkunde in Haarlem

Indien u problemen ervaart met uw kunstgebit of als er bij u implantaten in Haarlem noodzakelijk blijkt te zijn, is het raadzaam om een afspraak te maken met onze tandprotheticus. Of is er juist een reparatie nodig met betrekking tot uw implantaten in Haarlem? Bel dan direct naar  023 – 532 19 72 of 0255 – 520035 voor onze hulp in IJmuiden.