Een nieuw kunstgebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Voor een nieuwe kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.

Implantaten en tandheelkunde

Implanteren en tandheelkundige mogelijk op afspraak op onze praktijk in samenwerking met Dhr. Rox van de Rietgors mondzorg praktijk

Afspraak maken

Indien uw kunstgebit kapot is kunt u bellen of direct langskomen. Wanneer u eerst een afspraak maakt kunt u er op wachten tot de prothese weer gerepareerd is.

Implantaten Ijmuiden

Bij Tandprotheticus J. Stoops vinden we het van zeer groot belang dat een kunstgebit niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Wij beschouwen het dan ook als een waar kunstwerk. Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Heeft u een kunstgebit en heeft u dit probleem? Tandprothetische praktijk Stoops kan u, dankzij onze technieken, in IJmuiden de oplossing bieden: een kunstgebit op implantaten. Gun uzelf een gebit om in te lijsten en de oplossing, die pijn en ongemakken verhelpt.

Dus zoekt u een deskundig adres in tandheelkunde in IJmuiden, waar u ook terecht kunt voor implantaten? Dan bent u bij onze tandprotheticus zeker aan het juiste adres. Bij Tandprothtische prakijk van J. Stoops bent u dan ook verzekerd van:

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in tandheelkunde;
  • Wij bieden snelle service tegen scherpe tarieven;
  • Zowel voor een nieuw kunstgebit als implantaten;
  • Wij bieden 2 jaar garantie op nieuwe prothesen.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden met onze implantaten in IJmuiden? Of wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling in tandheelkunde in onze praktijk in IJmuiden? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 0255 – 520035 .

Onze praktijk in tandheelkunde in IJmuiden is te vinden aan de Planetenweg 52.  

Wanneer worden implantaten in IJmuiden toegepast?

Als een kunstgebit niet de gewenste resultaten oplevert worden er vaak implantaten geplaatst.  Bijvoorbeeld wanneer u klachten krijgt of blijft houden. Bij langdurig dragen van een kunstgebit blijft met name de onderkaak slinken. Hierdoor gaat het kunstgebit steeds losser zitten, waardoor deze over het tandvlees schuift. Dit kan irritante en pijnlijke klachten veroorzaken.

Het is bij onze tandheelkunde in IJmuiden standaard dat u op een controlebezoek komt bij onze tandprotheticus. Tijdens dit bezoek zal er beoordeeld worden of vervanging, aanpassing of plaatsen van implantaten noodzakelijk is.

Direct afspraak maken voor onze implantaten in IJmuiden

Indien u problemen ervaart met uw kunstgebit of als er bij u implantaten in IJmuiden noodzakelijk blijkt te zijn, is het raadzaam om een afspraak te maken met onze tandprotheticus. Of is er juist een reparatie nodig met betrekking tot uw implantaten in IJmuiden? Bel dan direct naar 0255 – 520035 voor onze hulp in IJmuiden.