Implantaten in IJmuiden

Bij Tandprotheticus Fred van der Linde vinden we het van zeer groot belang dat een kunstgebit niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Wij beschouwen het dan ook als een waar kunstwerk. Een veel voorkomende klacht bij mensen met een volledig kunstgebit is dat het niet goed blijft zitten. Heeft u een kunstgebit en heeft u dit probleem? Tandprothetische praktijk van Fred van der Linde kan u, dankzij onze technieken, in IJmuiden de oplossing bieden: een kunstgebit op implantaten. Gun uzelf een gebit om in te lijsten en de oplossing, die pijn en ongemakken verhelpt.

Dus zoekt u een deskundig adres in tandheelkunde in IJmuiden, waar u ook terecht kunt voor implantaten? Dan bent u bij onze tandprotheticus zeker aan het juiste adres. Bij Tandprothtische prakijk van Fred van der Linde bent u dan ook verzekerd van:

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in tandheelkunde;
  • Wij bieden snelle service tegen scherpe tarieven;
  • Zowel voor een nieuw kunstgebit als implantaten;
  • Wij bieden 2 jaar garantie op nieuwe prothesen.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden met onze implantaten in IJmuiden? Of wilt u direct een afspraak maken voor een behandeling in tandheelkunde in onze praktijk in IJmuiden? Neem dan nu contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 023 – 532 19 72.

Onze praktijk in tandheelkunde in IJmuiden is te vinden aan de Planetenweg 14.  Tevens zijn wij gevestigd in Haarlem aan de Parklaan 88.

Wanneer worden implantaten in IJmuiden toegepast?

Als een kunstgebit niet de gewenste resultaten oplevert worden er vaak implantaten geplaatst.  Bijvoorbeeld wanneer u klachten krijgt of blijft houden. Bij langdurig dragen van een kunstgebit blijft met name de onderkaak slinken. Hierdoor gaat het kunstgebit steeds losser zitten, waardoor deze over het tandvlees schuift. Dit kan irritante en pijnlijke klachten veroorzaken.

Het is bij onze tandheelkunde in IJmuiden standaard dat u op een controlebezoek komt bij onze tandprotheticus. Tijdens dit bezoek zal er beoordeeld worden of vervanging, aanpassing of plaatsen van implantaten noodzakelijk is.

Direct afspraak maken voor onze tandheelkunde in IJmuiden

Indien u problemen ervaart met uw kunstgebit of als er bij u implantaten in IJmuiden noodzakelijk blijkt te zijn, is het raadzaam om een afspraak te maken met onze tandprotheticus. Of is er juist een reparatie nodig met betrekking tot uw implantaten in IJmuiden? Bel dan direct naar 0255 – 520035 voor onze hulp in IJmuiden.