De tandprotheticus weet alles van uw kunstgebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Als u een kunstgebit nodig heeft, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen. U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en de oplossing die pijn en ongemakken verhelpt. Om die lach die gezien mag worden ook te behouden en weten wat u kunt verwachten, is het verstandig om de informatie op deze site te lezen.

Wat is een tandprotheticus?

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Hij is niet allen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid en heeft de kennis in huis om het vervangende kunstgebit te maken dat precies bij u past. Uiteraard wordt gewerkt met de nieuwste technieken en materialen voor het beste eindresultaat.

Waarvoor kunt u bij de tandprotheticus terecht?

  • advies/informatie
  • beoordeling van de huidige prothese en mondholte
  • reparatie en aanpassing van het kunstgebit
  • vernieuwing van een kunstgebit
  • een gedeeltelijk kunstgebit, plaatje
  • een kunstgebit op implantaten, klikgebit
  • nazorg

Zo werkt de tandprotheticus

Een tand prothetisch praktijk bestaat meestal uit een aantal mensen, waaronder de tandprotheticus, een tandtechnicus en eventueel een secretaresse. De tandprotheticus is zelf verantwoordelijk voor het geleverde kunstgebit en zal al zijn mensen aansturen om een zo goed mogelijk product af te leveren. Het grote voordeel voor u is, dat deze mensen zich onder één dak bevinden zeer accuraat en snel kunnen handelen.

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van het kunstgebit werkt de tandprotheticus zelf of samen met zijn tandtechnicus aan uw nieuwe kunstgebit.