Een nieuw kunstgebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Voor een nieuwe kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.

Implantaten en tandheelkunde

Implanteren en tandheelkundige mogelijk op afspraak op onze praktijk in samenwerking met Dhr. Rox van de Rietgors mondzorg praktijk

Afspraak maken

Indien uw kunstgebit kapot is kunt u bellen of direct langskomen. Wanneer u eerst een afspraak maakt kunt u er op wachten tot de prothese weer gerepareerd is.

Tandprotheticus J. Stoops is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Als u een kunstgebit in IJmuiden nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit heeft, dan kunt bij onze tandprotheticus terecht. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en een oplossing die pijn en ongemakken verhelpt. Om die lach die gezien mag worden ook te behouden en te weten wat u kunt verwachten, informeren wij u hierover.

Bent u dus op zoek naar een deskundig adres in tandprothese in IJmuiden, waar u ook terecht kunt voor een kunstgebit op implantaten? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bij Tandprothetische praktijk J. Stoops bent u dan ook verzekerd van:

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in tandprothese;
  • Zowel voor een nieuwe kunstgebit als klikgebitten op implantaten;
  • Wij bieden snelle service tegen scherpe tarieven;
  • Altijd 2 jaar garantie op nieuwe prothesen.

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden voor een kunstgebit in IJmuiden? Of wilt u direct een afspraak maken voor tandprothese behandeling in IJmuiden? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 0255 – 520035.  Onze praktijk in tandprothese in IJmuiden is te vinden aan de Planetenweg 52.  

Typen tandprothese in IJmuiden

Een kunstgebit in IJmuiden is een van de mogelijkheden als het gaat om tandprothese. Er zijn verschillende soorten tandprothesen te onderscheiden. Zo zijn er enkelvoudige tandprotheses zoals bijvoorbeeld een Frameprothese of een volledige gebitsprothese als een kunstgebit in IJmuiden.  In onze praktijk in IJmuiden beschouwen wij een tandprothese als een kunstmatige vervanging van een tand. Tandprothese is een woord, waarmee veel verschillende soorten tandvervangende middelen worden aangegeven. Tandprothetische zorg is waar wij de specialisten in zijn en wij doen dat met hart en ziel. De gehele gebitsprothese is weer te verdelen in een bovenkaak en onderkaak prothese. Zo zijn er tandprothese typen: kunstgeit, frameprothesen en het klikgebit.

Direct afspraak maken voor een tandprothese of kunstgebit in IJmuiden

Indien u, woonachtig in Haarlem of in de regio, problemen ervaart met uw kunstgebit of als er andere tandprothese type ingezet dient te worden, is het raadzaam om nu direct een afspraak te maken. Of is er juist een reparatie nodig met betrekking tot uw kunstgebit in IJmuiden? Bel dan direct naar   0255 – 520035 voor regio IJmuiden.