Een nieuw kunstgebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt; dat is een waar kunstwerk. Voor een nieuwe kunstgebit bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken

Indien uw kunstgebit kapot is kunt u bellen of direct langskomen. Wanneer u eerst een afspraak maakt kunt u er op wachten tot de prothese weer gerepareerd is.

Implantaten en tandheelkunde

Implanteren en tandheelkundige mogelijk op afspraak op onze praktijk in samenwerking met Dhr. Rox van de Rietgors mondzorg praktijk

Reparatie nodig, bel direct

De tandprothetische praktijk in Ijmuiden van Tandprotheticus J. Stoops beschikt over een eigen spoedreparatieservice!

Kunstgebit Zandvoort nodig?

Tandprotheticus J. Stoops is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Als u een kunstgebit Zandvoort nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit heeft, dan kunt bij onze tandprotheticus terecht. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en een oplossing die pijn en ongemakken verhelpt. Dus bent u op zoek naar een specialist voor een kunstgebit Zandvoort? neemt u dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bent u dus op zoek naar een deskundig adres in tandprothese Zandvoort, waar u ook terecht kunt voor een kunstgebit op implantaten? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bij Tandprothetische praktijk J. Stoops bent u dan ook verzekerd van:

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in alle soorten tandprothese;
  • Zowel voor een nieuwe kunstgebit als klikgebitten op implantaten;
  • Wij bieden snelle service tegen scherpe tarieven;
  • Altijd 2 jaar garantie op nieuwe prothesen.

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden voor een kunstgebit? Of wilt u direct een afspraak maken voor tandprothese behandeling in onze praktijk? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier te gebruiken.

Typen tandprothese Zandvoort

Een kunstgebit in Santpoort is een van de mogelijkheden als het gaat om tandprothese. Er zijn verschillende soorten tandprothesen te onderscheiden. Zo zijn er enkelvoudige tandprotheses zoals bijvoorbeeld een Frameprothese of een volledige gebitsprothese als een kunstgebit in Zandvoort.  In onze praktijk beschouwen wij een tandprothese als een kunstmatige vervanging van een tand. Tandprothese is een woord, waarmee veel verschillende soorten tandvervangende middelen worden aangegeven. Tandprothetische zorg is waar wij de specialisten in zijn en wij doen dat met hart en ziel. De gehele gebitsprothese is weer te verdelen in een bovenkaak en onderkaak prothese. Zo zijn er tandprothese typen: kunstgeit, frameprothesen en het klikgebit.

Direct afspraak maken voor een tandprothese of kunstgebit Zandvoort

Indien u, woonachtig in Zandvoort of in de regio, problemen ervaart met uw kunstgebit of als er andere tandprothese type ingezet dient te worden, is het raadzaam om nu direct een afspraak te maken. Of is er juist een reparatie nodig met betrekking tot uw kunstgebit? Bel dan direct naar 0255 – 520035 .